Tämä asia näyttää taas olevan pöydällä. Keinohedelmöitys edelleen pelkästään heteropareille? Oikeasti, eikö ihmisten olisi aika jättää nämä homo- ja lesbovihat taakseen. Elämmekö todella niin uskovaisessa maassa että tämä pitää paikkansa? Tietenkin "hinttarien" lapsi saisi koulussa osakseen negatiivista huomiota, mutta miten yhteiskunta koskaan muuttuu suvaitsevammaksi jos kukaan ei ota ensi askelta?
    On esitetty että lapsella täytyy olla molempaa sukupuolta olevat vanhemmat jotta lapsesta tulisi normaali. Mutta kuinka monta yksinhuoltajaa Suomessa nyt on? Onko heidän lapsensa huomattavasti erilaisia ja yhteiskuntakelvottomia?
    Miksi heteropareilla pitäisi olla etuoikeus keinohedelmöitykseen? Heteroparithan voivat jo adoptoida - homo- ja lesboparit eivät (tosin tätäkin lakia tulisi muuttaa). Elämmekö todella niin uskovaisessa maassa että tämä pitää paikkansa?
    Allekirjoitan tässä asiassa täysin Heidi Hautalan sanat: "Hedelmöityshoitoja tulee antaa kaikille (tiettyyn ikärajaan asti) tai ei kenellekään." (lähde: Ylen vaalikone)

Mutta älkää luulko että toivon maailmasta tällaista paikkaa.